+31 (0) 46 4 600 200

info@zonneveld1966.eu

Ma: 13:00 - 19:00

Di: 09:30 - 19:00

Wo: 09:30 - 19:00

Do: 09:30 - 19:00

Vr: 09:30 - 19:00

Za: 09:30 - 18:00

Over ons

Welkom bij Zonneveld 1966 – Wijn&Gedistilleerd.

De zaak is sinds november 2013 in handen van Luuk Vermeulen. Een vakidioot afkomstig uit de horeca, met gedegen ervaring en vakkennis uit binnen- en buitenland. In bezit van het Slijtersvakdiploma en sinds september 2015 afgestudeerd als Vinoloog van de Wijnacademie®.

De naam Zonneveld 1966 is een begrip in de regio Stein e.o. die staat voor kwaliteit, service en kennis van zaken. Daarbij is er ook een groot assortiment waaruit een keuze gemaakt kan worden. Of u nu komt voor uzelf, of voor een (klein) speciaalbierpakket voor een ander. Of een uitgebreider wijngeschenk, of die speciale fles, er is voor ieder wat wils. En mochten we het product dat u zoekt toch niet in ons assortiment hebben, dan proberen we het voor u te bestellen.

Mocht u twijfelen of u een product wel wilt kopen, iets wat heel goed voor te stellen is. In verband met vaak toch wel hoge prijzen voor de producten. Vraag of u het mag proeven. Er staat altijd een selectie van wijn & gedistilleerd open om te proeven.
Ook wordt de mogelijkheid geboden van proefbuisjes, zogenaamde tasting tubes. Dan kunt u thuis in alle rust een glas proberen. Ook leuk als geschenk.

Tot slot: 1966 is er door mij (Luuk Vermeulen) aan toegevoegd om continuïteit uit te stralen. Er zijn immers, zoals hieronder te lezen is, al meerdere eigenaren geweest van de winkel.

Kom binnen, en ervaar!

Verhuizing naar het TWC
De winkel verhuist van de Smeetsstraat naar het Tijdelijk WinkelCentrum, in afwachting van de nieuwbouw.

Overname door de heer Vermeulen

De onderneming wordt door de heer Vermeulen overgenomen onder de naam
Zonneveld 1966 – Wijn&Gedistilleerd.
De onderneming gaat weer vijf dagen per week open.

Heropening slijterij Wim Zonneveld

De onderneming gaat in afgeslankte vorm verder op de Smeetsstraat 49. Het tabaksspeciaal gedeelte is verkocht aan de heer Vossen, van Coöperatie Primera. Dit wordt gevestigd in het Tijdelijk Winkel Centrum aan het Omphaliusplein.
De Slijterij – Wijnhandel Wim Zonneveld is dan nog slechts drie dagen per week open op de donderdag, vrijdag en zaterdag.

Brand in het winkelcentrum

Het gehele winkelcentrum in Stein wordt verwoest door een uitslaande brand. De winkeliers zijn genoodzaakt hun deuren voorlopig te sluiten.

Verhuizing van de slijterij en tabakszaak

Slijterij en tabaksspeciaalzaak Wim en Kitty Zonneveld, verhuisd van de Heerstraat Centrum 133 naar het winkelcentrum aan het Raadhuisplein 48-49.

Assorted Wines 2

Overname door de heer en mevrouw Zonneveld

Door omstandigheden moet de familie Kemmerling afzien van verdere exploitatie. De heer en mevrouw Zonneveld nemen de slijterij en tabakszaak over.

Assorted Wines 2Overname door de heer en mevrouw Kemmerling

Mijnheer en mevrouw Jacobs besluiten dat het tijd wordt voor opvolging. Ze blijven boven de winkel wonen, en vinden de heer en mevrouw Kemmerling bereid de slijterij en tabakszaak over te nemen van de familie Jacobs.

Openening slijterij / tabakswinkel, Heerstraat Noord 133

Na jarenlang de lokale Edah gerund te hebben, met daarnaast ook nog een taxi-bedrijf. Besluiten de heer en mevrouw Jacobs op een gegeven moment dat het tijd wordt om het rustiger aan te gaan doen. Ze besluiten op een nieuw te bouwen stukje Stein, aan wat tegenwoordig heet Heerstraat Noord 133, een winkel te beginnen in drank en rokersbenodigdheden. De slijterij annex tabakswinkel opent de deuren in 1966.